uncover (2).jpg

ISSE

Sanger og sangskriver

  • iTunes
  • Spotify
 
 

Presse

 
  • iTunes
  • Spotify

Biografi

Musikeren

ISSE er en ung pop/rock-sangskriver og sanger, som skriver ærlige tekster om oplevelser i eget liv.  Teksterne handler både om det at føle sig udenfor, blive svigtet, kærestesorger og også om pludseligt at finde den store kærlighed. Disse tekster kombineres med fængende poppede melodier, som er inspireret af 80ernes catchy rock/pop tunes. 

Genre-eksperimenterende

ISSE spænder vidt genre-mæssigt. "Jeg vil ikke begrænse mig til en genre, da jeg mener, at brugen af forskellige genrer er med til at understrege de bestemte følelser i hver sang. Så jeg har lyst til at lave lige det musik, som jeg synes, understøtter teksterne i sangene."

 

Udgivelser
Hun har haft airtime på bl.a. P4 og P5. I 2018 kom debutudgivelsen EP'en "Går på vandet" (produceret af Søren Runge) ud og igen i 2019 udgav hun en single "Så snart jeg forlod din by" (produceret af Claus Hassing). Sidstnævnte single endte på flere officielle Spotify-playlister - heriblandt den anerkendte "New Music Friday". I juni 2020 udgav hun singlen "Bedre dage" (produceret af Gabriel Uth Nielsen), og musikvideon optaget på Samsø er set mere end 20.000 gange på Facebook.

 

Det professionelle gennembrud
ISSE har optrådt siden hun var 10 år gammel, men det professionelle gennembrud kom i 2017, da hun deltog i DanskPOP Talent på nationalt TV, hvilken konkurrence hun vandt på live TV i Forum Horsens med egenkomponeret musik.

Uddannelse

Hun færdiggjorde i 2018 sine studier ved Aarhus Universitet som cand.jur, og hun har sideløbende med musikkarrieren arbejdet som jurist. Senest med ny titel som TV-vært på dk4’s program ”Den Juridiske Brevkasse”.

Photoshoot 2020 - Fuerteventura, Spanien
Optagelse af musikvideo 2019 - Godsbanen Aarhus
Optagelse af musikvideo 2019 - Musikhuset Aarhus
Optræden i Mariehaven 2018 - Ansager
  • iTunes
  • Spotify
 
ISSE Pressefoto - Fotograf Gabriel Uth N

Med ærlighed kommer man længst

Med ærlige beretninger, direkte fraser og en indre ild, som brænder for at komme ud gennem musik og fortællinger, er ISSE som sanger og sangskriver en særlig oplevelse.

 

På scenen er det tydeligt, at hun har et optimistisk livssyn og overskud, som hun gerne deler ud af til publikum.

 

OMTALE

Side 33, musikblog

Siden har hun udgivet en EP og en single, der nok engang viser, at Danskpop, ligesom så mange andre genrer har flere sider og mange forskellige nuancer. ISSE er således ikke bange for at investere noget i sine sange...

Annika, publikum til Grønnere Grøn

Tak for en god koncert med ISSE. Hun var fantastisk både musikalsk og med en fantastisk god humor.

Maj-Britt, vinder af koncert

Vi havde en fantastisk oplevelse med ISSE og band.
De var alle tre så gode på scenen. De skabte en rigtig god stemning og ISSE fortalte om baggrunden til de tekster hun sang, så man følte også man lærte hende lidt at kende. De kom i god tid for at stille op og være på plads inden koncerten og de var alle tre meget dedikeret til opgaven. De har vores kæmpe store anbefaling med en tak for i lørdags

 
 
 
  • Spotify
  • iTunes

©2020 by ISSE

Optagelse af musikvideo 2019 - Godsbanen Aarhus

Fotograf: Tifanie Haick